banner vks vls De Luchtballon


Inschrijven

1. Hoe en wanneer schrijf ik mijn zoon/dochter in?


a) Voor de 1e keer in de kleuterschool: na elke korte of langere vakantieperiode kan je kleuter instappen in het kleuterklasje, op voorwaarde dat hij/zij 2,5 jaar geworden is.

b) Wil je weten wanneer je kleuter mag starten, klik dan hier en vul de geboortedatum in. Je krijgt automatisch de correcte instapdatum.

2. Hoe kan je je zoon/dochter inschrijven?


Wil je je zoon/dochter inschrijven, dan kan dat het hele jaar door, na afspraak op het telefoonnummer of via e-mail van de betrokken school. De inschrijving gebeurt op school en is pas effectief wanneer de nodige documenten ondertekend zijn. Breng zeker ook de kids-ID of de ISI+-kaart van je zoon/dochter mee, aangezien we hiervan een kopie nodig hebben voor onze administratie.

Je krijgt uitleg over onze visie met ook de praktische afspraken en een rondleiding door onze school zodat je de school in werkingsdag kan zien. Zo kan je de sfeer letterlijk opsnuiven. Breng je kleuter gerust mee voor deze eerste kennismaking.

Voor de kleuters die voor de 1e keer instappen, kan je net voor de instapdatum met de klasjuf een afspraak maken voor je kleuter. Hij/zij kan dan al eens kennismaken met zijn/haar klasgenootjes en de juf. Zo is de grote stap al een beetje minder groot geworden en het ijs al een beetje gebroken voor de grote dag.

Je bent van harte welkom!


Brochure

Via onderstaande lijst kan je enkele belangrijke documenten raadplegen.