banner vks vls De Luchtballon


Ouderraad & Klusclub

Logo_Ouderraad_Deluchtballon

Wie zijn we?

Wij zijn een enthousiaste groep ouders die het schoolgebeuren graag van wat dichterbij meebeleven en ons ten volle inzetten voor het welzijn van onze kinderen binnen de schoolgemeenschap. Als Ouderraad:

Vergaderingen

De Ouderraad komt elke tweede donderdag van de maand samen om activiteiten voor te bereiden, problemen aan te kaarten en suggesties naar voor te brengen. De directie en een afvaardiging van de leerkrachten van beide scholen zijn ook regelmatig aanwezig.

Klusclub

Steek je liever de handen uit de mouwen, dan kan je terecht in onze klusclub. Deze verzamelt opdrachtjes zoals speelgoed herstellen, schilderen, stikken, materiaal in de klassjes ophangen … Op basis van een opdrachtenlijst die vooraf doorgemaild wordt, kan ieder voor zich uitmaken of er iets te doen valt waaraan hij of zij wil meewerken.

Activiteiten

Klik op onderstaande link voor data Ouderraad & Klusclub.
evenement & bijeenkomst data

Interesse?

Beginnen je vingers te kriebelen om ons mee te helpen? Heb je originele ideeën of ben je gewoon nieuwsgierig? Aarzel dan niet en geef ons een seintje. Spreek ons gerust aan of stuur een mailtje. We zullen je met open armen ontvangen!

Vind je de Ouderraad een leuk initiatief maar is vergaderen niet jouw ding of kamp je met tijdsgebrek? Geef je dan op als helpende hand en dan contacteren we jou als we extra hulp kunnen gebruiken op één van onze activiteiten.

Je kan ons ook bereiken via de e-mailadressen hieronder beschreven. Of post een berichtje op onze facebook pagina Ouderraad De Luchtballon.


ouderraad.de.luchtballon@gmail.com & klusclub.de.luchtballon@gmail.com